top of page

CMS - Hjemmeside

Byg din egen bookingportal

Det er meget nemt at tilpasse alle sider i Bookhus. Brug det indbyggede CMS-system og opret nye undersider, tilret Menu-tekster, indsæt billeder, video osv. på en enkelt måde.

Lodtrækning.png

Lodtrækning

Lodtrækning via et enkelt klik!

Så snart I har oprettet lodtrækningsperioden, kan brugerne gå ind og registrere deres ønsker i systemet. Brugerne vælger feriebolig samt periode og ikke mindst med hvilken prioritet deres ønsker lægges ind med. På ”Min side” kan de følge med i hvilke ønsker, de har registreret, og eventuelt udskifte dem løbende.

Software

  • Brugervenlig

  • Værdiskabende

  • Sammenhængende

Afbudsliste.png

Afbudsliste

Systemet viser en liste over de seneste afbud, der er kommet

På den måde skal brugerne ikke kigge alle ferieboliger igennem, men kan blot se, om der skulle være dukket noget ledigt op siden sidst.

Venteliste

Så du ikke skal huske på det

I Bookhus er der indbygget et ventelistemodul, der automatisk holder styr på de brugere, som har sat sig på venteliste til en bestemt feriebolig en bestemt periode.

Systemet sørger selv for at give besked til brugerne via mail, så snart der bliver noget ledigt i forbindelse med afbestilling, så du skal intet gøre.

Brugerne holder selv styr på deres ventelister under Min Side.

venteliste.png

Økonomistyring

Økonomi-integrationer og -udtræk

Hos Bookhus er du ikke afhængig af at skulle bruge et bestemt økonomisystem. Det indbyggede eksport-modul er tilpasset alle de gængse økonomisystemer på markedet, og er der specielle behov, så tilpasser vi efter jeres ønsker.

Udtræk.png
Elregning.png

El-afregning 

El-afregning evt. med betaling via kreditkort direkte fra Min Side

Der er mulighed for at opkræve El, direkte via systemet, som efterfølgende eventuelt betales med kreditkort. Brugeren går efter opholdet ind og registrerer elaflæsningen, hvorefter systemet beregner den samlede pris og dirigerer brugeren direkte over til betaling med kreditkort. Har brugeren glemt at afregne el, vil systemet sende en påmindelse på mail med info om, hvad brugeren skal gøre.

Rapporter og statistik

Til rapportering og revisionen

Du har mulighed for blandt andet at printe en belægningsoversigt, Revisor-rapport med alle informationer omkring de enkelte bookinger, Forfaldslister, Lejeindtægter for en given periode samt se en oversigt over hvor mange brugere, der har været logget ind og hvornår etc.

betaling.png

I bookhus er det muligt for brugerne at betale med alle gængse betalingsmidler, så som Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay etc. i forbindelse med at brugerne booker det enkelte lejemål. 

Gør det let at modtage betaling.

Betaling med Kreditkort, netbank, Mobilepay etc.

nyhedsbreve.png

Nyhedsbreve og beskeder

Holder dine lejere underettet igennem hele lejeperioden.

Du kan udarbejde flotte nyhedsbreve og sende dem til dine brugere direkte fra Bookhus. Brug de forskellige variabler fra systemet af og gør dem personlige, indsæt billeder og links til siden etc.

Vedligehold.png

Vedligehold

Få styr på opgaverne samt udgifterne

Alle får et godt overblik over, hvad der skal foretages af indkøb/reparationer på de enkelte ferieboliger og ikke mindst hvornår. Upload billeder af reparationen, tilbud, faktura etc. samt se hvad udgifterne har været en specifik periode.

bottom of page