top of page

Acre Securities

ACT365 og Bookhus fuldt integreret

Vanderbilt-læsere er nemme at installere, bruge og vedligeholde. De er designet til at opfylde adgangskontrolkravene i de fleste miljøer.

Bookhus integrerer med ACT365 så en booking producerer en adgangskode til låsene. Koden sendes til booker på SMS og email

Easy 2 Access

Easy2Access og Bookhus er fuldt integreret

Et af de sikreste låsesystemer på markedet i dag er en avanceret elektronisk kodelås. Med en elektronisk kodelås fra Easy2Access kan du tildele koder til systemet, uden du selv er i nærheden.

Bookhus integrerer med Easy2Access så en booking producerer en adgangskode til låsene der er gyldig inden for booking perioden. Koden sendes til booker på SMS og e-mail. Intergrationen kan kombineres med EL/Vand/Varme aflæsning fra Easy2Access.

Adgangskontrol

  • Booking styret

  • Digitale låse

  • Digitale nøglebokse

Flex-control

Så du ikke skal huske på det

Nu er det slut med at skulle holde styr på nøglerne til boligen.

Adgang sker ved at indtaste en kode eller bruge et kort/TAG, og den elektriske lås åbner automatisk.

Du kan tildele midlertidige koder til f.eks. Servicemedarbejdere, håndværkere mv.

 

Samtidig kan du også have dine permanente koder til dig og andre i husstanden.

images.jpg

Assa Abloy - Smart Air

Smartair adgangskontrol er specielt velegnet til erhvervsvirksomheder, boligselskaber og til den offentlige sektor grundet sin fleksibilitet og brugervenlighed.

SmartAir adgangskontrol er en brugervenlig løsning der fungerer uden nøgler og installationskabler. Velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner og uddannelsesinstitutioner i alle størrelser, fordi systemet kan administrere og håndtere et ubegrænset antal døre.

bottom of page