top of page

Partnerskaber

Bookhus er bygget op omkring partnerskaber med dygtige samarbejdspartnere både inden for teknologi som adgangskontrol og elaflæsning, men også inden for vedligeholdelse og design. Vores samarbejdspartnere er valgt ud fra ufravigelige krav til kvalitet og kundebetjening.

Vi kender vores samarbejdspartnere og er aldrig bange for at anbefale dem til vores kunder.

 

Vi er hele tiden på udkig efter samarbejdspartnere, som kan indgå i vores værdikæde til fordel for alle parter.

Kontakt os, hvis du kender en samarbejdspartner, som kan have fordel af at være en del af Bookhus netværk.

Man-Painting-House-Exterior-519515491-56

Bliv Bookhus partner

Vi integrere med
adgangskontrol, varmestyring, elaflæsning og andre IoT enheder.

Bliv en del af Bookhus-netværket

Vi har brug for dig som samarbejdspartner, og vi vil gøre vores yderste for, at du får et stort udbytte af vores samarbejde.


Vi lægger vægt på at skabe værdi for hinanden og at skabe langvarige relationer.

Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvis du mener, at du kan opfylde vores krav. Lad os se, om vi kan hjælpe hinanden igang med et spændende og langsigtet samarbejde.

VI14-35 REVISED LOGO_CMYK.png

Vanderbilt

 

Adgangskontrol med et komplet cloudbaseret adgangskontrolsystem - der gør det muligt for dig at administrere dine dørlåse fra hvor som helst, når som helst.

 

Vanderbilt enhederne er integreret med Bookhus via ACT365 og via ACTPro.

Easy2Access_sort.jpg

Easy2Access

Easy2Access leverer en trådløs og meget fleksible adgangskontrol løsning, der er velegnet til sommerhuse eller rum hvor du har en normal dør installeret.

Easy2Access enheden er fuldt integreret til Bookhus via IOT4Alls gateway løsning.

Toscalogo-1.png

Toscana Bolig ApS

 

er et dansk firma – ejet af Ejendomsmægler MDE Peter Christian Simmering, som er den eneste ejendomsmægler i Danmark, der udelukkende beskæftiger sig med køb og salg af lejligheder, huse, landejendomme, vingårde og liebhaverboliger i Toscana og flere andre italienske regioner.

iot4all.png

IOT 4 All

IOT4ALL is targeting turnkey projects in which the unique combination of apps, IoT services and ERP solutions ensures breakeven within 6-18 months, with significant long-term revenue streams. We use IoT as a tool to boost business in a disruptive market.

lalandia.png

Lalandia 

i Rødby og Billund. Bo i de skønne feriehuse, hvor der er god plads til hele familien. Feriecentrene byder på masser af sjove aktiviteter, hyggelige spisesteder og spændende butikker. Hop i bølgen blå og gi’ den gas i vandrutsjebanerne.

danitalia_transparent_65px.png

Danitalia

der er ejet af Elisabeth Hjorth, som har boet i Toscana i 20 år, har siden 1998 formidlet unikke ferieboliger i Italien.

horsensgruppen-logo.png

HorsensGruppen

har domicil i Horsens og består i dag af seks stærke, individuelle firmaer, som er samlet under samme navn. Vi tilbyder en række ydelser inden for byggeri, teknologi og udstyr til erhverv, det offentlige, private og boligforeninger.

Skærmbillede-2017-11-08-kl.-16.04.30.png

Mathiasen Byg

udfører alt indenfor til- og ombygninger, tagudskiftninger, tagrenoveringer, vinduesudskiftning og -montering, alt indenfor snedkerarbejde, murerarbejde, støbearbejde samt flisearbejde.

camper-world-logo.png

CamperWorld

har igennem en årrække specialiseret sig i udlejning og salg af autocampere og dertilhørende udstyr. De brænder for at give deres kunder en oplevelse ud over det sædvanlige, og så skal det ikke mindst være nemt at være kunde hos CamperWorld.

Parasollen_logo_150x47-1.jpg

Parasollen 

er en sammenslutning af ca. 60 feriehusadministratorer, hvis primære formål er at stille feriefaciliteter til rådighed for sine ansatte.

skallerup.png

Skallerup Seaside Resort

er et topmoderne feriecenter. Her er 282 ferieboliger beliggende midt i Vendsyssels uspolerede natur, blot 5 km. nord for Lønstrup, direkte ud til det brusende Vesterhav.

bottom of page