top of page

Lodtrækning

Lodtrækning af boliger

Lodtrækning.png

I Bookhus foretager I lodtrækningen via et enkelt klik!

Så snart I har oprettet lodtræknings-perioden, kan brugerne gå ind og registrere deres ønsker i systemet. Brugerne vælger feriebolig samt periode og ikke mindst med hvilken prioritet, deres ønsker lægges ind med. 

På ”Min side” kan de følge med i hvilke ønsker, de har registreret og eventuelt udskifte dem løbende.

Som noget helt unikt har brugerne i Bookhus mulighed for at følge med i hvor mange, der har lagt et ønske ind i den samme periode og den samme feriebolig, som de selv har ønsket og på den måde følge med i hvor store chancer, der er for at vinde. 

 


Så snart en bruger har lagt et ønske ind, vil perioden blive vist med en farve, der indikerer, hvor mange der indtil videre har ønsket den samme periode som dem selv. 

Brugerne kan nu hele tiden følge med i hvor stor sandsynlighed, der er for at vinde den pågældende periode/feriebolig og evt. skifte sit ønske til en anden periode, hvor der er knap så mange ønsker, for på den måde at have en større chance for at vinde.
 

 

I bestemmer selv, hvad reglerne omkring den enkelte lodtrækning skal være, eksempelvis antal ønsker brugerne kan lægge ind, om Pensionister kan deltage i lodtrækningen, om man kan vinde, hvis man vandt sidst osv. 

Når I er klar til at trække lod, klikker I blot på ”Træk lod”, og systemet udtrækker nu alle vindere og tabere på tværs af de enkelte ferieboliger i henhold til de af jer opsatte regler.  

I kan efterfølgende printe en komplet rapport, som pr. feriebolig viser, hvem som vandt, og hvem som tabte, og hvorfor de tabte. Der sendes mail med besked til både vindere og tabere.

Gør ferieboligen tilgængelig
for dine medarbejdere

bottom of page