top of page

Book en feriebolig

Book en ferie bolig

frontpage_edited.jpg

Hos os kan alle finde ud af at booke en feriebolig.

Det er vigtigt, at det er nemt at booke en feriebolig, også for dem som måske ikke har den store erfaring i brug af IT.

Når brugeren har udvalgt en feriebolig, har de mulighed for at se præcis, hvad prisen er for den pågældende valgte perioder. Så snart brugeren klikker på en dag i kalenderen, vil systemet straks præsentere de muligheder, der er, samt den nøjagtige pris, eksempelvis for weekend, miniferie, uge eller periode, hvor brugeren selv vælger periodens start og slutdato.

 


Klik blot på Book for den valgte periode, og bookingprocessen påbegyndes. Brugeren får nu eventuelt mulighed for forskellige tilvalg så som rengøring, linnedpakker eller parkering, og de kan indsætte en kommentar til deres booking. Når de herefter har accepteret lejebetingelserne, bekræfter de bookingen, og bliver derefter dirigeret videre til betaling.

Betaling kan være via løntræk, giroindbetaling, bankoverførsel eller kreditkortbetaling. Ved kreditkortbetaling er der mulighed for indbetaling af 1. rate ved reservering samt efterfølgende indbetaling af den resterende del f.eks. 8 uger før lejeperiodens start. Så snart betalingen er gennemført, sendes lejebeviset til dem på mail.

Alle regler omkring betaling, og for den sags skyld alle andre regler i systemet, opsættes og styres af jer selv via nogle få klik. 


Når bookingen er foretaget, kan brugeren gå til ”Min side” og se præcist, hvad de har booket, printe deres lejebevis eller foretage indbetaling af den resterende leje.

Gør ferieboligen tilgængelig
for dine medarbejdere

bottom of page