top of page

Kreditkort

betaling.png

Betaling med Kreditkort, netbank, Mobilepay etc

I Bookhus er det muligt for brugerne at betale med de gængse betalingskort, så som Dankort, Visa, Mastercard, JCB osv. direkte i forbindelse med at brugerne booker det enkelte lejemål. Der er også mulighed for direkte overførsel via netbank, og som det nyeste bliver det muligt at betale via f.eks. Mobilepay.
 

Med betalingsmodulet aktiveret, vil systemet automatisk dirigere brugeren igennem betalingsprocessen efter booking af det enkelte lejemål.
 

Efter godkendelse af betalingen, sender systemet automatisk kvittering til brugeren på mail med informationer om betalingen - indbetalingen kan opdeles i flere rater. Når indbetalingen er modtaget, sendes automatisk lejebevis.
 

Hvis brugeren ikke betaler til tiden, vil systemet sende en påmindelse på mail. Systemet kan sættes op til automatisk at slette reservation, hvis ikke der indbetales til tiden, i henhold til jeres regler.
 

I bestemmer, hvornår lejebeviset automatisk skal genereres og afsendes, for eksempel ved betaling af 1. rate eller depositum, eller først når hele lejen er indbetalt. Annulleres et lejemål, tilbagebetales evt. en del af lejen direkte til kundens kreditkort og annulleringsgebyret tilbageholdes. Alle regler bestemmes og styres af jer via administrations-modulet.

Det er også muligt at tilbagebetale en kundes udlæg direkte fra Bookhus til kreditkortet. Send evt. et udlæg på kr. 75,- direkte tilbage til kundens kreditkort.

Gør ferieboligen tilgængelig
for dine medarbejdere

bottom of page