top of page

Nøglestyring

betaling.png

Nøglestyring og

digital adgang

Med nøglestyring via Bookhus bliver udleveringen af nøgler 100% automatiseret. Det betyder, at I som udlejere vil kunne få flere frie hænder, da tiden ikke skal gå med udleveringen af nøgler. 
 

Løsningen er simpelt bygget op, alt der kræves er internet i huset (kan kombineres med en GSM-løsning via mobilnettet, hvor det ikke er muligt at få en internetopkobling).
 

Der monteres blot en kontrolboks i huset, en Motorlås og et Tastatur på døren, og der er hermed adgangskontrol på døren og huset. Ønskes andre muligheder såsom varmestyring, aflæsning af målere til forbrugsafregning eller lignende, så håndterer systemet også dette.

Systemet styres direkte af Bookhus, som automatisk tildeler lejeperioden en kode, som skrives med i lejebeviset, nemmere kan det ikke være. Ud over det medfølger en simpel brugerflade, som kan bruges, hvis I ønsker det, til at tildele et hus en kode i eksempelvis en enkelt dag, fordi I skal have en håndværker ind eller huset skal gøres rent, og som styres fra en hvilken som helst computer med adgang til internettet.

Der kan tildeles permanente koder, som kan gives til servicefolk eller tilsyn. Disse kan slettes og rettes med øjeblikkelig virkning fra din computer, og du slipper for håndtering af nøgler i omløb.

Alt i alt vil der være tale om, at jeres hverdag omkring udlejning vil blive lettet voldsomt, og I vil kunne skabe en roligere hverdag omkring udlejningen. Samtidig vil der spares personaletimer og penge. Alt styres nemt og sikkert via internettet.

Gør ferieboligen tilgængelig
for dine medarbejdere

bottom of page